Referanser

Dette er noen av kundene vi leverer våre tjenester til:

Norgips Norge er vår største kunde innen kurs for industrivern. Vi leverer kurs for innsatspersonell, innsatsledere, ledelse/stab, elektrikere og lagerpersonell.

Oktoberfesten på Youngstorget og i Lillestrøm har vi levert Medic til siden oppstarten i 2017. Dette har utviklet seg til en folkefest som absolutt burde oppleves! God stemning, god musikk og et velorganisert haraball!

I 2017 hadde vi over 20 profesjonelle ambulansearbeidere, paramedicer, sykepleiere og lege i sving under Stavernfestivalen. Med over 17000 besøkende hver dag er stavernfestivalen en festival man burde få med seg!

KNA Telemark Offroad 4×4 i Lardal ga oss i 2017 tilliten til å passe på Deres arrangement. i 2017, 2018 og forhåpentligvis i 2019 stiller vi med glede igjen på dette vanvittige, morsomme og utrolige spennende arrangementet.I 2018 fikk vi æren av å passe på gjengen fra Drammen Warriors på Deres hjemmekamper på Berskaug i Drammen. En spennende, morsom og lærerik erfaring. Vi håper på et like godt samarbeid i 2019!